Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Sig Sauer Mosquito .22 LR



Sig Sauer Mosquito .22 LR


Το Sig Sauer Mosquito είναι ημιαυτόματο, βασισμένο στο SIG Sauer P226 αλλά 10% μικρότερο, για φυσίγγια .22LR. Κυκλοφορεί σε διάφορες εκδόσεις (βασική, σπορ, με σιγαστήρα, 2 αποχρώσεων, 2 αντίθετων αποχρώσεων) και αποχρώσεις :ροζ, πράσινο, μοτίβο ερήμου(Desert digital camo)και μοτίβο χειμώνα (Winter Digital camo). Παρόλο που δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα εδώ και μια δεκαετία που κυκλοφορεί, η Sig Sauer το έχει βελτιώσει κατά πολύ και με την οικονομική του τιμή σε συνδυασμό με το όμορφο design του, το Sig Sauer Mosquito θα σας κερδίσει!



Χιλιάδες βολές χωρίς καμία εμπλοκή και κανένα πρόβλημα με τοSig Sauer , το νέο σπόρ πιστόλι μικρού διαμετρήματος πυρομαχικού από τον Sauer & Sohn. Όπως και στο μοντέλο, Sig Sauer P226, τοMosquito προσφέρει 100% λειτουργικότητα και ακρίβεια με μόνο 90% των διαστάσεων. Στις χιλιάδες των πωλήσεων, δοκιμάστηκε και ελέγχθηκε ο μηχανισμός ασφάλειας των πιστολιών της οικογένειας Sig Sauer, ο οποίος περιλαμβάνει σύστημα ασφαλείας «εμπλοκής πίρου του κόκορα» (decocking), και αυτόματο μοχλό ασφάλειας.
Το Mosquito   προσφέρει επίσης τρία επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας: την χειροκίνητη ασφάλεια, την ασφάλεια του γεμιστήρα και το ολοκληρωμένο κλείδωμα έτσι ώστε να κλειδώνει τελείως το πιστόλι. Το καθένα είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό σε αυτή την κατηγορία.


Το mosquito είναι εφοδιασμένο πολυμερικό σκελετό ανθεκτικό στη φθορά, ολόκληρη ράγα τύπου picatinny και ρυθμιζόμενα σκοπευτικά. Το ακριβές σύστημα παλινδρόμηση και η σταθερή του κάνη, εξασφαλίζουν κορυφαία ακρίβεια η οποία χάρις στη βελτιωμένη λαβή, επιτρέπουν στον σκοπευτή να βρίσκει το στόχο στο κέντρο



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου