Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

RUGER 22/45 Lite






RUGER 22/45 Lite
Η Sturm, Ruger & Co,  είναι υπερήφανη  για να εισαγάγει το Ruger 22/45 Lite, ένα ελαφρύ Ruger  22/45  πιστόλι με ένα νέο  άνω δέκτη αλουμινίου. Με διαμέτρημα  στο δημοφιλή .22 LR, το  22/45 Lite  είναι ακριβές και αξιόπιστο, καθιστώντας το ένα ιδανικό ελαφρύ rimfire  πιστόλι.


«Το 22/45 Lite είναι μια συναρπαστική νέα προσθήκη στην θρυλική 22/45 γραμμή πιστολιών», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ruger Mike Fifer. «Διατηρεί την εξαιρετική ακρίβεια και την αξιοπιστία των κλασικών 22/45 πιστολιών. Έχει μια προσαρμοσμένη εμφάνιση, χωρίς  προσαρμοσμένη τιμή, και είναι ακριβώς αυτό που οι πελάτες μας έχουν ζητήσει  να παράγουμε. Το σπείρωμα κάννης  προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για αξεσουάρ και κάνει το 22/45 Lite ένα τέλειο πακέτο έξω  από το κουτί », κατέληξε.

Ο  Ruger 22/45 Lite  πάνω δέκτης αποτελείται από αεροπορικής  ποιότητας αλουμίνιο και διαθέτει οδοντωτές  περικοπές, δίνοντας στο πιστόλι μια καλή εμφάνιση και το καθιστά εξαιρετικά ελαφρύ, μόλις 22,8 ουγκιές. Η μήκους 4,5 ιντσών κάννη από ανοξείδωτο χάλυβα  διατηρείται στη θέση της με ένα  παξιμάδι για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια και διαθέτει ένα εργοστασιακό  ½ -28 σπείρωμα  για να δέχεται τα  δημοφιλή αξεσουάρ του ρύγχος. Ο δέκτης έχει φινίρισμα  σε μια εντυπωσιακή χρυσή ανοδίωση  και είναι διάτρητος για να αξιοποιηθεί  για ράγες Weaver  για την εύκολη τοποθέτηση των οπτικών. Το άνετο, με ακρίβεια-μορφοποιημένο  Zytel  πολυμερικό  πλαίσιο λαβής  διαθέτει Hogue μαύρα  πάνελ λαβής  από καουτσούκ που μπορούν να ανταλλαχθούν έξω για να προσαρμοστεί  η  εμφάνιση του 22/45 Lite  πιστολιού ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Το 22/45 Lite  είναι ο τέλειος σύντροφος  και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την σκοποβολή ψυχαγωγίας, το plinking, το κυνήγι μικρών θηραμάτων , ή την ανταγωνιστική σκοποβολή.


Κλασική αίσθηση και μοντέρνος  σχεδιασμός. Κανένα άλλο πιστόλι .22 LR δεν παρέχει την αίσθηση του κλασικού 1911 πιστολιού  με την αποδεδειγμένη αξιοπιστία και την αξία των Ruger  22/45  πιστολιών. Ο τέλειος προπονητής, επιτρέπει την χαμηλού κόστους προπόνηση  και παρέχει στους  σκοπευτές  το γνώριμο σχήμα και την αίσθηση του διάσημου 1911 .45 διαμετρήματος πιστολιού.Εκτός από τις ίδιες γωνίες λαβής, τα  22/45 χαρακτηριστικά έχουν  ίδιες θέσεις ελέγχου βολής (χειροκίνητες  ασφάλειες, κομβία αποδέσμευσης γεμιστήρων  και bolt hold-opens) όπως και το 1911, καθιστώντας τα ιδανικά για διαμετρήματος .45 σκοπευτές που αναζητούν ένα προσιτό τρόπο για να εκπαιδευτούν.  Τα  22/45 είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία των συνθέσεων και μήκη κάννης, το καθένα με την ίδια αξιοπιστία που η εταιρεία  Ruger παρέχει  από το 1949.



ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διαμέτρημα: .22 LR
Χωρητικότητα: 10 φυσίγγια
Κάννη: σπείρωμα
Υλικό: Αλουμίνιο
Στόχαστρο: Σταθερό
Πίσω σκοπευτικό: Ρυθμιζόμενο
Λαβές: Πάνελ που αντικαθίστανται
Πλαίσιο λαβής: Zytel  Πολυμερές
Βήμα ράβδωσης: 1:16 "RH
Αυλακώσεις: 6 δεξιόστροφες
Mήκος κάννης: 4,40 ίντσες
Συνολικό μήκος: 8,50 ίντσες
Φινίρισμα: χρυσή ανοδίωση
Βάρος: 22,80 οζ
Πάχος: 1 ίντσα
Ύψος: 5,50 ίντσες





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου